06-12944719 info@zorgeven.nl

Wie Kirsten is

ZorgEven is opgericht door Kirsten van Hall

Wat heeft mij gemotiveerd?

Mooie verhalen, maar ook schrijnende voorbeelden

Hoe komen gezinnen rond van een bijstandsuitkering? Hoe red je jezelf in deze maatschappij met een verstandelijke beperking? Vragen die mij hebben gemotiveerd om dit werk te gaan doen. Ik zie mooie verhalen, maar ook schrijnende voorbeelden.’ Voor veel kwetsbare doelgroepen, bijvoorbeeld mensen met een fysieke- of mentale beperking, is het lastig om zelfstandig deel uit te maken van de maatschappij. Ik wil van betekenis zijn.
ZorgEven is opgericht door Kirsten van Hall. ‘Na mijn opleiding tot maatschappelijk werker begon ik als ambulant hulpverlener in Arnhem. In die baan kwam ik veel in aanraking met kleine en grote maatschappelijke vraagstukken.’
Veranderingen binnen de politiek en zorgsystemen maken dit niet eenvoudiger. ‘Dat vind ik jammer. Onrechtvaardig ook. Dit gevoel voor rechtvaardigheid zorgde ervoor dat ik een nieuwe opleiding koos; zorgmanagement. Vervolgens werkte ik enige tijd in de ouderenzorg en in het management van verschillende VVT organisaties.’

Uiteindelijk ontdekte ik dat ik het liefste dichtbij en samen met mijn klanten werk. Eén op één. Mijn kracht ligt in het de ontwikkeling en groei van mensen binnen hun mogelijkheden. Ik word sterker door het versterken van anderen. Het geeft me energie als mensen op zichzelf trots zijn, iets bereiken wat ze nooit hadden verwacht en daar motivatie uit halen om door te gaan. Dat streven naar zelfredzaamheid van mijn klanten zal ik altijd behouden en is de fundering van ZorgEven.

Voor mijn volledige CV verwijs ik u naar LinkedIn.

Contact

ZorgEven is een professioneel en persoonlijk bureau voor mentorschap in Den Haag en omstreken. Wij streven dagelijks naar persoonlijk contact, heldere communicatie en betrokken zorg. Zoekt u hulp bij het behartigen van uw belangen? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Voor aanmeldingen of vragen zijn wij ook te bereiken via mail: info@zorgeven.nl
of gebruik het contactformulier.

Wij proberen doorgaans binnen 24 uur op uw bericht te reageren.

info@zorgeven.nl

06-12944719

Postbus 1000 – E300 2260 BA, Leidschendam

Ma.-Vr.: 09.00 tot 17.00 uur