06-12944719 info@zorgeven.nl

Ben jij een startende mentor en kan je advies gebruiken?

Al het begin is moeilijk.

Wat komt er veel op je af!

Een startende ondernemer en startende mentor zijn, vraagt veel creativiteit en geduld, maar is een fantastische uitdaging.

Toen ik in 2014 begon, volgde ik een opleiding bewindvoering en daarna heb ik na veel zoeken mijn weg gevonden als startende ondernemer. En niet veel later ook als mentor. Ik heb mijn weg gezocht en gevonden, met vallen en opstaan. Waar vind ik de juiste formulieren? Waar vind ik iemand die mij wilt waarnemen? Hoe stel ik een klachtenreglement op? Stress, successen en soms ook het herstellen van fouten hebben mij gebracht waar ik nu sta. Ik heb een mooi bedrijf waar ik enorm trots op ben.

Inmiddels ben ik redelijk doorgewinterd en zijn er niet veel vragen meer die mij verrassen. En met die kennis kan en wil ik jou verder helpen.

Overweeg je te starten als mentor of ben je net begonnen en loop je tegen vragen aan? Zoek je een collega om mee te sparren in die ene lastige casus of heb je tips nodig voor het opbouwen van een caseload? Hoe zit het met PGB, of wanneer vraag ik een RM aan. Er is niets mis met hulp vragen.

Ik deel mijn ervaring graag met je. Je kan bij mij pakketten afnemen van 4, 8 of 12 uur ondersteuning. Deze pakketten zijn een jaar lang geldig en we plannen afspraken van een uur in. Dat uur mag je besteden zoals jij dit wenst. Vragen stellen, casus bespreken, of zien hoe ik dingen doe of organiseer. De afspraken vinden plaats via MS Teams, en kunnen overdag of doordeweeks in de avond plaats vinden.

 Heb je vragen of wil je weten wat de tarieven van de pakketten zijn? Neem dan contact met mij op!

Contact

ZorgEven is een professioneel en persoonlijk bureau voor mentorschap in Den Haag en omstreken. Wij streven dagelijks naar persoonlijk contact, heldere communicatie en betrokken zorg. Zoekt u hulp bij het behartigen van uw belangen? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Voor aanmeldingen of vragen zijn wij ook te bereiken via mail: info@zorgeven.nl
of gebruik het contactformulier.

Wij proberen doorgaans binnen 24 uur op uw bericht te reageren.

info@zorgeven.nl

06-12944719

Postbus 1000 – E300 2260 BA, Leidschendam

Ma.-Vr.: 09.00 tot 17.00 uur