06-12944719 info@zorgeven.nl

Contact

ZorgEven is een professioneel en persoonlijk bureau voor mentorschap in Den Haag en omstreken. Wij streven dagelijks naar persoonlijk contact, heldere communicatie en betrokken zorg. Zoekt u hulp bij het behartigen van uw belangen? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Stuur een e-mail

info@zorgeven.nl

Bel ons

06-12944719

Bezoek ons

Wij werken uitsluitend op afspraak

Contact

Bereikbaarheid

Telefonische bereikbaarheid

Op werkdagen is ZorgEven telefonisch te bereiken tussen 9.00 en 17.00 uur.
Telefoonnummer: 06-12944719.

Op woensdag na 14.00 uur, op vrijdag na 14.00 uur, in de avond en weekenden zijn wij uitsluitend voor SPOED bereikbaar.

Mocht u de voicemail treffen, spreekt u alstublieft een bericht in.
U wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Voor aanmeldingen of vragen zijn wij ook te bereiken via het contactformulier of stuur een e-mail bericht aan info@zorgeven.nl.

Wij proberen doorgaans binnen 24 uur op uw bericht te reageren.

Vervanging bij afwezigheid
In geval van ziekte of afwezigheid is er vervanging via een andere professionele mentor geregeld. Er zijn samenwerkings- en vervangingsovereenkomsten waardoor uw zorg of belangen nooit in gevaar zullen zijn. Is er sprake van langdurige afwezigheid en dus vervanging wordt u hierover uiteraard (schriftelijk) geïnformeerd.
Over ZorgEven

ZorgEven is een professioneel bureau voor mentorschap. ZorgEven staat voor een (weg naar) zorgeloos evenwicht in uw persoonlijke leven. Ik vind het belangrijk dat iedere persoonlijkheid gerespecteerd wordt en iedereen verdient middels passende ondersteuning een kans om te ontwikkelen. Voor ZorgEven staat menselijkheid voorop.
De missie van ZorgEven is om professionele passende ondersteuning te bieden in het persoonlijk leven van u als klant, hierbij participatie te verwachten, en zelfredzaamheid te vergroten. Alles wat u nog zelf kunt, blijft u ook zo lang mogelijk zelf of met passende ondersteuning van ZorgEven doen.

Begint u het overzicht kwijt te raken? Weet u niet wie u kan helpen of waar u terecht kunt met vragen? Wilt u uw omgeving hier niet mee belasten of vertrouwt u hen liever niet uw vragen en twijfels toe? Dan is het misschien een passend moment voor een kennismakingsgesprek met ZorgEven. Uw rust is ons streven.

Kwaliteitseisen
ZorgEven is lid van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Professionele Mentoren (NBPM). ZorgEven heeft een klachtenprocedure en uiteraard heeft uw privacy ons voortdurende aandacht.

E-mail ons

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak? Stuur ons dan een e-mail