06-12944719 info@zorgeven.nl

Over ZorgEven

ZorgEven is een professionele bureau voor mentorschap

Waar wij voor staan

ZorgEven staat voor een (weg naar) zorgeloos evenwicht in uw persoonlijke leven

Ik vind het belangrijk dat iedere persoonlijkheid gerespecteerd wordt en iedereen verdient middels passende ondersteuning een kans om te ontwikkelen. Voor ZorgEven staat menselijkheid voorop.
De missie van ZorgEven is om professionele passende ondersteuning te bieden in het persoonlijk leven van u als klant, hierbij participatie te verwachten, en zelfredzaamheid te vergroten. Alles wat u nog zelf kunt, blijft u ook zo lang mogelijk zelf of met passende ondersteuning van ZorgEven doen.

Begint u het overzicht kwijt te raken? Weet u niet wie u kan helpen of waar u terechtkunt met vragen? Wilt u uw omgeving hier niet mee belasten of vertrouwt u hen liever niet uw vragen en twijfels toe? Dan is het misschien een passend moment voor een kennismakingsgesprek met ZorgEven. Uw rust is ons streven.

Kennismaking?
ZorgEven vindt een persoonlijke klik het belangrijkste uitgangspunt voor een prettige en succesvolle samenwerking en maakt daarom graag kennis met u in uw eigen thuissituatie. Voor inhoudelijke vragen of een kennismakingsgesprek kunt u altijd contact opnemen met ZorgEven.

Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer: 06-12944719. Of stuur een bericht via deze website.

Ervaart u een toenemend verlies aan overzicht, ontstaan er vragen bij wie u moet zijn of wie u kan helpen? Wilt u hier niet uw omgeving mee belasten of vertrouwt u ze misschien liever niet uw vragen of twijfels toe? Dan is het misschien een passend moment om een kennismakingsgesprek te voeren over of ZorgEven u kan ondersteunen.

Contact

ZorgEven is een professioneel en persoonlijk bureau voor mentorschap in Den Haag en omstreken. Wij streven dagelijks naar persoonlijk contact, heldere communicatie en betrokken zorg. Zoekt u hulp bij het behartigen van uw belangen? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Voor aanmeldingen of vragen zijn wij ook te bereiken via mail: info@zorgeven.nl
of gebruik het contactformulier.

Wij proberen doorgaans binnen 24 uur op uw bericht te reageren.

info@zorgeven.nl

06-12944719

Postbus 1000 – E300 2260 BA, Leidschendam

Ma.-Vr.: 09.00 tot 17.00 uur