Over ZorgEven

ZorgEven is een professioneel bureau voor mentorschap. ZorgEven staat voor een (weg naar) zorgeloos evenwicht in uw financiële dan wel persoonlijke leven. Ik vind het belangrijk dat iedere persoonlijkheid gerespecteerd wordt en iedereen verdient middels passende ondersteuning een kans om te ontwikkelen. Voor ZorgEven staat menselijkheid voorop.

De missie van ZorgEven is om professionele passende ondersteuning te bieden in de financiële administratie en persoonlijk leven van u als klant, hierbij participatie te verwachten, en zelfredzaamheid te vergroten. Alles wat u nog zelf kunt, blijft u ook zo lang mogelijk zelf of met passende ondersteuning van ZorgEven doen.

Begint u het overzicht kwijt te raken? Over uw financiën of uw leven? Weet u niet wie u kan helpen of waar u terechtkunt met vragen? Wilt u uw omgeving hier niet mee belasten of vertrouwt u hen liever niet uw vragen en twijfels toe? Dan is het misschien een passend moment voor een kennismakingsgesprek met ZorgEven. Uw rust is ons streven.

Kennismaking?
ZorgEven vindt een persoonlijke klik het belangrijkste uitgangspunt voor een prettige en succesvolle samenwerking en maakt daarom graag kennis met u in uw eigen thuissituatie.

Voor inhoudelijke vragen of een kennismakingsgesprek kunt u altijd contact opnemen met ZorgEven.
Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer:  06-12944719. Of stuur een bericht via deze website.