06-12944719 info@zorgeven.nl

Mediation

Onpartijdige en deskundige begeleiding

Wat wij doen:

ZorgEven staat voor een (weg naar) zorgeloos evenwicht in uw persoonlijke leven

Wil je zoeken naar een oplossing maar lukt je dat niet alleen? Verlang je naar rust en wil je elkaar weer kunnen vertrouwen? Dan is mediation iets voor jou.
• Zit je met een ruzie waar je niet meer uitkomt? In je relatie, je familie, op je werk of op school?
• Heb je een conflict dat uit de hand dreigt te lopen? Met je buren of je werkgever, de gemeente of de belastingdienst?
• Kost een onenigheid je veel te veel energie? Over alimentatie, een ontslagvergoeding, een uitkering, een erfenis of een reorganisatie?

Sinds 2018 kunt u bij ZorgEven ook terecht voor mediation. Is onpartijdige en deskundige begeleiding en hulp in jullie geval onontbeerlijk? Ik als mediator kan hierbij helpen. Iemand die jullie beiden kunnen vertrouwen en jullie op een goede manier door deze lastige periode heen loodst en rekening houdt met jullie gevoelens en wensen.
Ik werk in de meeste zaken op basis van een vast en vooraf overeengekomen tarief. Het tarief is afhankelijk van de werkzaamheden en benodigde begeleiding. Die behoefte wordt afgestemd tijdens het eerste vrijblijvende en kosteloze intakegesprek.
Mocht u meer informatie wensen, neem gerust contact om te overleggen of ik jullie kan ondersteunen om tot een doorbraak in jullie conflict te komen.

Contact

ZorgEven is een professioneel en persoonlijk bureau voor mentorschap in Den Haag en omstreken. Wij streven dagelijks naar persoonlijk contact, heldere communicatie en betrokken zorg. Zoekt u hulp bij het behartigen van uw belangen? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Voor aanmeldingen of vragen zijn wij ook te bereiken via mail: info@zorgeven.nl
of gebruik het contactformulier.

Wij proberen doorgaans binnen 24 uur op uw bericht te reageren.

info@zorgeven.nl

06-12944719

Postbus 1000 – E300 2260 BA, Leidschendam

Ma.-Vr.: 09.00 tot 17.00 uur