wat ZorgEven doet

Ervaart u een toenemend verlies aan overzicht, ontstaan er vragen bij wie u moet zijn of wie u kan helpen? Wilt u hier niet uw omgeving mee belasten of vertrouwt u ze misschien liever niet uw vragen of twijfels toe? Dan is het misschien een passend moment om een kennismakingsgesprek te voeren over of ZorgEven u kan ondersteunen.

 

Mentorschap
Een mentor helpt mensen die moeite hebben de regie over hun eigen leven te houden. ZorgEven is gespecialiseerd in organiseren van hulp bij verzorging, verpleging en behandeling van kwetsbare personen. Bijvoorbeeld vanwege een fysieke of mentale beperking of ziekte. Met mentorschap van ZorgEven weet u zeker dat uw belangen op een persoonlijk en professionele manier worden behartigd en kunt u weer zorgeloos genieten.
Lees alles over mentorschap door ZorgEven

 

 

Vervanging bij afwezigheid
In geval van ziekte of afwezigheid is er vervanging via een ander bewindvoeringskantoor. Er zijn samenwerkings- en vervangingsovereenkomsten waardoor uw zorg of belangen nooit in gevaar zullen zijn. Is er sprake van langdurige afwezigheid en dus vervanging wordt u hierover uiteraard geïnformeerd.

 

Kwaliteitseisen
ZorgEven is lid van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Professionele Mentoren (NBPM).  ZorgEven gebruikt een huisreglement en heeft een klachtenprocedure.

 

ZorgEven: Uw rust, ons streven
ZorgEven is een professioneel en persoonlijk bureau voor mentorschap in Den Haag en omstreken. Wij streven dagelijks naar persoonlijk contact, heldere communicatie en betrokken zorg. Zoekt u hulp bij het behartigen van uw belangen? Neem dan eens contact op met praktijk ZorgEven. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.